Referenssit
Lahden elementtisaumaus oy

Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme
Tutustu uusimpiin toteutuneisiin kohteisiimme

Olemme luotettava yritys, joka hoitaa saumaustyöt aikataulussa sekä vahvalla ammattitaidolla ja -ylpeydellä.

Olemme toteuttaneet sekä saneeraus- että uudiskohteiden saumauksia Etelä- ja Keski-Suomessa – Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Järvenpää, Porvoo, Hämeenlinna, Lahti, Tampere, Jyväskylä. Tarvittaessa liikumme joustavasti myös muualle Suomeen, joten pyydä ihmeessä tarjous kauempaakin.

KOLKEKANNAKSENTIE 1, ESPOO - UUDISKOHDE

“Espoossa Kolkekannaksentielle rakennettiin 139 asunnon ja neljän viisikerroksisen kerrostalon uudiskohde. Kyseessä on kolme pääosin paikalla muurattua sekä yksi sandwich-elementeistä rakennettu julkisivu, joiden saumaustöistä vastaamaan valikoitui Lahden Elementtisaumaus.

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun teimme yhteistyötä Lahden Elementtisaumauksen kanssa, mutta ei viimeinen. Uusi yhteinen työmaa on jo paraikaa käynnissä.

Yhteistyö Lahden Elementtisaumauksen kanssa sujui koko projektin ajan hyvin, aikataulusta pidettiin kiinni ja työnjälki oli laadukasta. Jere on varsin yhteistyökykyinen ja -haluinen kaveri. Kaikki saatiin hoidettua helposti niin Jeren kuin asentajien kanssa työmaalla.

Mielelläni suosittelen Lahden Elementtisaumausta myös muille.”

Nikolaus Tolpo, Vastaava mestari, Pakrak Oy

Pajalantie 23 E ja F, Järvenpää - uudiskohde

“Lahden Elementtisaumaus on verrattain nuori yritys, mutta kokemusta ja näkemystä on sitäkin enemmän! Kohteessa tuli eteen jos jonkinlaista ongelmaa. Erityisesti mieleeni jäi se, että joustavuutta ja ymmärrystä tilanteeseen riitti kuitenkin joka välissä. Keskusteluyhteys oli niin toimiva, että asiat saatiin sovittua aina niin, että eteenpäin päästiin. Luottamussuhde kehkeytyi erityisen hyväksi hankalan kohteen edetessä. Yrityksen omistaja Jere on sanojensa mittainen mies, ja se, mitä luvattiin tehdä myös tehtiin loppuun saakka valmiiksi. Työn laatu oli erinomainen – kohteeseen Lahden Elementtisaumaus teki ulkopuolen elementtisaumaukset, parvekesaumaukset, kaikki palosaumaukset, ikkunoiden- ja oviensaumaukset sisä- ja ulkopuolelta, sekä sisäpuolen porrassyöksyjen betonirakenteiden saumaukset. Lahden Elementtisaumaus oli uusi tuttavuus alalla, mutta jo tämän kohteen perusteella en voi muuta kuin lämpimästi suositella yritystä muille rakennusalan toimijoilla. Suoritus oli erittäin vakuuttava!”
Pekka Niskavaara, Vastaava Mestari, Pallas Rakennus Etelä-Suomi

Tilkankatu 7, Helsinki - saneerauskohde

“Lahden Elementtisaumaus teki uusintasaumaukset mittavaan saneerauskohteeseen Helsingin Tilkankadulla. Saneeraustyössä uusittiin kolmen erillisen rakennuksen kaikki raput.

Vaikka kyseessä onkin melko nuori yritys, oli ammattitaito huippuluokkaa. Kiitosta annamme toimivasta yhteistyöstä, josta erityisesti yrityksen oivallinen ulosanti ja kommunikaatiotaidot sekä loistava työnjälki jäivät mieleen. Tiedottaminen ja viestintä toimivat hyvin niin taloyhtiön kuin muidenkin viiteryhmien suuntaan.

Kohteesta löytyi työn ohessa kosteusvaurioita, mutta niistä aiheutuviin lisätöihinkin pystyttiin vastaaman hyvin – lisätyöurakan Lahden Elementtisaumaus pystyi ottamaan vastaan ja hoitamaan joustavasti muiden töiden ohella.

Jos yritys jatkaa tähän samaan malliin jatkossakin, tulee se menemään vielä erittäin pitkälle! Lämpimästi suosittelemme Lahden Elementtisaumausta myös muille asiantuntevaa saumauspalvelua tarvitseville. Ja myös me Hansa Isännöinnillä tulemme jatkossakin pyytämään Lahden Elementtisaumaukselta tarjousta rakennus- ja saneerauskohteiden saumauksiin.”

Tuomas Kautto, tekninen isännöitsijä, Hansa isännöinti
Lahden Elementtisaumaus Oy - Julkisivun elementtisaumaus Helsinki

Keltasafiirinpolku, Vantaa – kaksi uudiskohdetaloa

“Lahden elementtisaumaus toteutti uudiskohteeseen julkisivun ja parvekkeiden saumaukset sekä ikkunoiden sisä- ja ulkopuoliset saumaukset ammattitaitoisesti. Yhteistyö sujui erittäin jouhevasti ja aikataulussa pysyttiin luvatusti.

Isoissa rakennusprojekteissa on tärkeää, että sen eri osa-alueet hoituvat mutkattomasti limittäin. Tällöin korostuvat erityisesti joustavuus työskentelytavoissa sekä kyky toimivaan kommunikaatioon. Lahden elementtisaumauksen kanssa molemmat osa-alueet sujuivat moitteetta. Pystyttiin järjestelemään aikataulut uudestaan yllättävän tilanteen sattuessa, ja kommunikaatio pelasi erinomaisesti.

Tämä uudiskohde oli ensimmäinen, jossa teimme yhteistyötä Lahden elementtisaumauksen kanssa. Yhteistyö oli molemmin puolin antoisaa, ja tulemme ehdottomasti myös jatkossa käyttämään tämän yrityksen saumausammattilaisten palveluita.”

Niko Paunonen, Vastaava Mestari, Rakennuspetäjä Oy

Loimalahdentie 2, Hämeenlinna – julkisivun uusintasaumausprojekti

“Hämeenlinnassa Loimalahdentiellä toteutettiin vuokrataloyhtiön saneeraus, jonne Lahden Elementtisaumaus Oy teki julkisivun uusintasaumaukset.

Koko projekti sujui alusta loppuun saakka erittäin sujuvasti. Saumaajasta välittyi ammattitaito ja varmuus tekemiseen, ja pystyimme luottamaan, että saumausurakka tulee hoidetuksi ajallaan – kuten se tulikin.

Erityisesti yhteistyöstä jäi mieleen sen vaivattomuus. Suosittelen Lahden Elementtisaumausta myös muille toimijoille, jotka etsivät luotettavaa saumausalan ammattilaista saneeraus- tai rakennusprojektiinsa.”

Patrik Paakkonen, Tekninen isännöitsijä, Realia isännöinti Oy