Elementtisaumaus ammattitaidolla
Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Lahden Elementtisaumaus Oy on perustettu vuonna 2018, mutta yrityksen historia juontaa juurensa vuoden 2013 kesäkuulle, jolloin yrityksen perustaja Jere Räsänen aloitti työt saumaajana. Yrityksen nuoresta iästä huolimatta elementtisaumaus ammattitaidolla on vahvaa osaamistamme jo vuosikymmenen ajan.

Toimialueemme on Etelä- ja Keski-Suomi – Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Järvenpää, Porvoo, Hämeenlinna, Kotka, Lahti, Tampere, Jyväskylä, Mikkeli. Suoritamme saumaustöitä tarvittaessa myös muualla Suomessa.

Uusintasaumaus ammattitaidolla Helsingin seudun betonirakennuksiin

Betoni on toiminut pääkaupunkiseudulla vuosikymmenten ajan päärakennusaineena. Betonirakentamisessa käytetään elementtejä, joiden väliin jäävät saumat tulee tiivistää huolella. Tiiviit saumat suojaavat rakennusta monin tavoin. Haurastuneet ja kovettuneet saumat sen sijaan päästävät lävitseen kosteutta, ja niiden lämmöneristyskyky on kadonnut. 

Betoni itsessään on luja materiaali, mikä on syynä edelleen jatkuvaan betonirakentamiseen. Mutta betoni yksin ei riitä takaamaan rakennuksen teknistä toimivuutta, sillä kaikki elementtien kosketuspinnat on tiivistettävä. Tämä prosessi on nimeltään saumaus. Elementtisaumaus ammattitaidolla antaa suojan kosteutta vastaan ja toimii lämmöneristäjänä. Bonuksena rakennuksen ulkonäkökin muuttuu huolitelluksi ja asuntojen myyntiarvo nousee.

Mikäli talon saumaus on silmin nähden haurastunut ja rapistunut, on viisasta ottaa pian yhteyttä saumauksen ammattilaiseen. Hän tulee paikan päälle tekemään arvion työn laajuudesta. Ammattilainen käy läpi kaikki läpiviennit, joita ovat elementtien välien lisäksi myös ikkunoiden ja ovien reunat sekä tuuletusaukot. Myös jos edellisestä saumauksesta on kulunut noin viisitoista vuotta, on syytä kutsua asiantuntija arvioimaan uusintasaumauksen tarve. Vanhan sauman liiallinen kovettuminen ja sen myötä tiivistyksen heikentyminen eivät nimittäin näy aina päällepäin.

Lahden Elementtisaumaus Oy takaa laadukkaan ja kestävän lopputuloksen. Uusintasaumaus ammattitaidolla on erikoisosaamistamme. Helsinki ja koko pääkaupunkiseutu ovat toimialuettamme. Ota yhteyttä, niin teemme kilpailukykyisen tarjouksen!