Laadukkaat elementtisaumaukset ja uusintasaumaukset
Espoossa ja Etelä- ja Keski-Suomessa

Laadukkaat elementtisaumaukset

Lahden elementtisaumaus oy on julkisivusaumauksen vankka ammattilainen. Elementtisaumaus on prosessi, jossa rakennuksen elementtien välit tiivistetään saumausmassalla, joka suojaa rakennetta kosteudelta ja muilta ulkoisilta tekijöiltä. Elementtisaumat ovat alttiita rapistumiselle ja halkeamille, jotka heikentävät rakenteiden tiiviyttä ja energiatehokkuutta ajan myötä. Laadukkaat elementtisaumaukset ovat tärkeä osa rakennuksen kestävyyttä ja ulkonäköä.

Asiantuntijamme valitsevat saumausmassan rakennusmateriaalin ja ympäristön mukaan. Laadukkaassa elementtisaumauksessa käytetään aina korkealaatuisia materiaaleja. Työn tekevät alan ammattilaiset, jotka levittävät massan tasaisesti ja huolellisesti niin, että saumasta muodostuu kestävä ja tiivis rakenne. Toteutamme laadukkaat elementtisaumaukset vuosien kokemuksella.

Laadukkaat uusintasaumaukset

Uusintasaumaus on tärkeä osa elementtirakennuksen ylläpitoa. Saumaukset, jotka tehdään käyttäen elastista materiaalia, kuluvat ajan myötä sekä niihin kohdistuvan rasituksen vuoksi. Ajan kuluessa saumat menettävät elastisuuttaan, rapistuvat ja voivat alkaa halkeilla tai irrota. Saumat kannattaa tarkistaa säännöllisin väliajoin, ja useimmiten niiden uusinta on ajankohtaista 10 – 15 vuoden välein.

Uusintasaumaus tarkoittaa vanhan sauman poistamista ja uuden sauman levittämistä tilalle. Tämä on tarpeen, jos vanha sauma on vaurioitunut tai menettänyt tiiviytensä, mikä voi johtaa kosteusvaurioihin ja energiahävikkiin. Huolellisesti toteutetut laadukkaat uusintasaumaukset suojaavat rakennusta.

Toimimme Etelä- ja Keski-Suomessa – Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Järvenpää, Porvoo, Hämeenlinna, Kotka, Lahti, Tampere, Jyväskylä, Mikkeli. Suoritamme saumaustyöt tarvittaessa myös muualla Suomessa.

Ota yhteyttä osaaviin saumausalan ammattilaisiin, joilla on kokemusta erilaisista saumausprojekteista jo vuosien ajalta. Teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen.