Olemme lahtelainen elementtisaumauksia tekevä yritys. Teemme kaikki saumaukset uudiskohteisiin ja uusintasaumauksia taloyhtiöille. Erilaisilla saumauksilla parannetaan rakennusten suorituskykyä ja ulkonäköä. Rakennusten kestävyys ja ulkonäkö ovat kiinteä osa niiden arvoa ja toimivuutta. Yksi keskeinen tekijä näiden tavoitteiden saavuttamisessa on oikein toteutetut uusintasaumaukset ja elementtisaumaukset. Nämä toimenpiteet eivät ainoastaan paranna rakennuksen energiatehokkuutta, mutta myös suojaavat sitä kosteudelta ja erilaisilta ilmasto-olosuhteilta.

Uusintasaumaus – rakenteellista eheyttä ja energiataloutta

Uusintasaumauksilla tarkoitetaan rakennuksen elementtisaumojen, ja myös ikkunoiden ja ovien saumaamista uudelleen tiivistysaineella. Tämä prosessi on välttämätön, kun alkuperäinen saumaus on kulunut tai vaurioitunut ajan myötä. Uusintasaumauksen tärkein hyöty on rakenteellisen eheyden palauttaminen ja lämpöhukan minimoiminen.

Uusintasaumauksen avulla parannetaan rakennuksen eristystä, mikä vähentää lämpöhukkaa. Tämä puolestaan ​​laskee lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia sekä pienentää hiilijalanjälkeä.

Oikein toteutettu uusintasaumaus toimii tehokkaana suojana kosteutta vastaan. Tiiviisti suljetut saumat estävät veden pääsyn rakenteisiin, mikä vähentää kosteusvaurioiden riskiä.

Elementtisaumaus – huoliteltua ulkonäköä ja pitkäikäistä suojaa

Elementtisaumaus on työvaihe, joka kohentaa rakennuksen visuaalista ilmettä ja suojaa sitä säältä ja ajan kuluessa tapahtuvalta rasitukselta. Elementtisaumauksilla viimeistellään betonielementtien liitokset, ja niillä on keskeinen rooli rakennuksen ulkonäölle ja lämmöneristykselle.

Elementtisaumaus antaa rakennukselle viimeistellyn ulkonäön. Huolellisesti toteutetut saumat luovat yhtenäisen ilmeen. Ne muodostavat suojan sään vaikutuksia, kuten sadetta ja tuulta vastaan. Tämä auttaa pitämään rakenteet kunnossa ja vähentämään huoltotarvetta. Korkealaatuisesti toteutetut elementtisaumaukset parantavat rakenteen kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä. Ne estävät halkeilua ja rapautumista.

Ammattitaitoisen toteutuksen merkitys

Uusintasaumaukset ja elementtisaumaukset vaativat ammattitaitoa ja laadukkaita materiaaleja varmistaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen. Ammattilaisen tekemä saumaus takaa, että tiivisteet ovat kestäviä ja täyttävät kaikki vaatimukset energiatehokkuudesta esteettisyyteen. Rakennusten suorituskyvyn ja ulkonäön optimointi uusintasaumauksilla ja elementtisaumauksilla on investointi, joka maksaa itsensä takaisin sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Ne parantavat paitsi asumismukavuutta myös rakennuksen arvoa, tehden siitä kestävän ja houkuttelevan osan ympäristöä.

Toimimme Etelä- ja Keski-Suomessa – Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Järvenpää, Porvoo, Hämeenlinna, Kotka, Lahti, Tampere, Jyväskylä, Mikkeli. Suoritamme saumaustyöt tarvittaessa myös muualla Suomessa. Ota yhteyttä, kun tarvitset laadukkaat saumaukset uudis- tai saneerauskohteeseen Porvoossa!