Saneeraus- ja uudiskohteen
elementtisaumaukset Jyväskylässä ja lähialueilla

Lahden Elementtisaumaus Oy:ssa kaikki saumaukset ovat vahvaa osaamista jo vuosikymmenen ajan.

Toimimme Etelä- ja Keski-Suomessa – Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Järvenpää, Porvoo, Hämeenlinna, Kotka, Lahti, Tampere, Jyväskylä, Mikkeli. Suoritamme saumaustyöt tarvittaessa myös muualla Suomessa.

Uudiskohteen elementtisaumaukset ammattitaidolla

Betoni on kerrostalojen päärakennusaine. Betonirakentamisessa käytetään elementtejä, joiden väliin jäävät saumat tulee tiivistää huolella. Tiiviit saumat suojaavat rakennusta monin tavoin. Haurastuneet ja kovettuneet saumat päästävät läpi kosteutta, ja niiden lämmöneristyskyky on kadonnut.

Betoni on luja rakennusmateriaali, mikä on syynä siihen, että betonirakentaminen jatkuu maassamme edelleen. Koska betoni on kova materiaali, elementtien kosketuspinnat on tiivistettävä joustavalla saumamassalla, jotta rakennus toimii teknisesti oikein erilaisissa sääilmiöissä ja lämpötiloissa. Tämä prosessi on nimeltään saumaus. Uudiskohteen elementtisaumaukset suojaavat kosteudelta ja toimivat lämmöneristäjänä. Huolella toteutettu saumaus on myös kaunis, jolloin rakennuksen ulkonäkökin paranee ja asuntojen myyntiarvo nousee.

Saneerauskohteiden uusintasaumaus Jyväskylässä

Nyrkkisääntö on, että jos vanhemman talon edellisestä saumauksesta on kulunut noin viisitoista vuotta, on syytä kutsua asiantuntija arvioimaan uusintasaumauksen tarve. Mikäli saumaus on jo silmin nähden haurastunut ja rapistunut, on viimeinen hetki ottaa yhteyttä saumauksen ammattilaiseen. Hän tulee paikan päälle tekemään arvion työn laajuudesta. Ammattilainen käy läpi kaikki läpiviennit, joita ovat elementtien välien lisäksi myös ikkunoiden ja ovien reunat sekä tuuletusaukot. Vanhan sauman liiallinen kovettuminen ja sen myötä tiivistyksen heikentyminen eivät nimittäin näy aina päällepäin. Jos taloyhtiö toteuttaa linjasaneerausta, vaihtaa ikkunoita tai lisää lämpöeristeitä, on tällaisten saneerauskohteiden uusintasaumaus todennäköisesti myös tarpeen.

Lahden Elementtisaumaus Oy takaa laadukkaan ja kestävän lopputuloksen. Olipa kyseessä sitten saneerauskohde tai uudiskohde, jätä saumaus ammattilaisemme huoleksi. Toimialuettamme ovat Jyväskylä ja lähialueet. Ota yhteyttä, niin teemme kilpailukykyisen tarjouksen!